Slide background

Nu gratis Google Adwords Quick scan!

Vraag nu vrijblijvend onze gratis AdWords quickscan aan en maak gebruik van onze adwords kennis. Wij gaan direct na ontvangst van je gegevens aan de slag. Hierin analyseren wij het account op diverse zaken die van belang zijn en laten wij zien welke zaken het succes van uw account bepalen. Hierbij kijken we niet alleen naar de opzet en structuur, maar ook naar de zoekwoorden, de extensies, de advertentieteksten en de kwaliteitsscore. In het uiteindelijke rapport ontvangt u bovendien handige tips en praktisch advies waarmee u het rendement van uw campagne verbetert.

google adwords beheer

logo

De voordelen van een Quickscan:

  • Hoger rendement / meer sales uit uw campagnes
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Deskundig advies en praktische tips

Hoe werkt het?

1. Vul hieronder uw gegevens in
2. Wij koppelen uw Adwords account tijdelijk aan ons klantencentrum
3. U ontvangt een email van ons met instructie voor goedkeuring van de koppeling
4. Wij maken een vrijblijvende analyse van uw account
5. U ontvangt binnen 1 werkdag de uitslag van onze Google Adwords Quickscan. Hierbij geven wij ook direct ons advies over hoe u uw Adwords account optimaal kan inrichten. Bij opzet van een nieuw account krijgt u de eerste 120 euro cadeau. Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Vul hier uw gegevens in

Referenties

Shalina Ramdhiansing

Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!

Shalina RamdhiansingMarketeer Infotheek
Marijke Helwegen

E-conomy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door E-conomy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden.

Marijke HelwegenBekende Nederlander
Hung Hoang

In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door  E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit.

Hung HoangOnline Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
Tom

Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van E-conomy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. E-conomy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met E-conomy.

TomEigenaar Fuxtec
Dolf Kars

Professioneel en kundig opgezette AdWords campagne met alle toeters en bellen.

Dolf KarsCEO RTL videostrip
Haarlemse Akademie

Door de Adwords campagne optimalisatie uitgevoerd door E-conomy ontvangen wij veel meer aanvragen met relatief minder uitgaven.

Een samenvatting van de belangrijkste verbeterpunten:

-Hoogste aantal klikken naar de website ooit
-Hoogste ctr ooit (11,37% vs. 4,20% gemiddeld)
-Laagste CPC (kosten per klik) ooit
-Kosten gemonitord op +/-450 euro per maand
-Meeste conversies ooit per maand
-Laagste kosten per boeking ooit
-Hoogste conversie percentage ooit

Haarlemse AkademieDirectie
Google Adwords Gratis Quick Scan 3.29/5 (65.71%) 7 votes
E-conomy 2018