E-conomy is gespecialiseerd in internet marketing consultancy. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met de online marketing in diverse branches. Hierdoor weten we precies wat er speelt en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing voor beursmanagement. Ons team heeft veel praktijk ervaring en weet precies welke kansen er liggen voor uw bedrijf. We practice what we preach. Een klant van E-conomy is RAI Amsterdam. Voor RAI Amsterdam heeft E-conomy een strategisch online marketing plan, een adwords campagne, een retargeting campagne en verschillende social media campagnes opgezet. Wilt u ook advies over de online marketing kansen voor uw bedrijf? Lees dan snel verder.

Werkzaamheden
Wij nemen graag een aantal online marketing werkzaamheden van u over zodat u zich kunt focussen op uw dienst of product. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor zoekmachine optimalisatie, Google Adwords beheer, het opzetten van een remarketing campagne of het vernieuwen van uw website. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website sneller gevonden wordt door potentiële klanten. Klanten zoeken vaak online naar informatie over een beurs. Wanneer uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google staat, is de kans groter dat klanten op de link klikken en uw website bekijken of een aankoop doen.  Uiteindelijk leidt een hoge positie in de zoekresultaten tot meer bezoekers en een hogere omzet. Daarnaast kan Google Adwords of affiliate marketing u helpen om de juiste doelgroep aan te spreken. Bij E-conomy halen we het maximale resultaat uit uw budget. Door onze ervaring met Google Adwords weten we hoeveel we kunnen bieden om het gewenste resultaat te behalen.

De laaste jaren is de populariteit van social media sterk toegenomen. Het is dus verstandig om een social media campagne op te zetten. Wij geven u graag advies over de beste manier om uw doelgroep aan te spreken. Een campagne op LinkedIn is gericht op een andere doelgroep en heeft een ander doel dan een campagne op Facebook.

Website design
Naast onze SEO en SEA specialisten, bestaat het team van E-conomy uit enthousiaste IT professionals. Zij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw website. Tijdens een oriëntatie gesprek kan u aangeven wat uw verwachtingen en wensen zijn. Vervolgens stellen de programmeurs een plan op om uw website te verbeteren. Het is belangrijk dat de website de juiste doelgroep aanspreekt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website overzichtelijk is. Op het moment dat klanten niet kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn, zullen zij de website verlaten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een strak en duidelijk design trekt klanten aan. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website geschikt is voor mobiel gebruik. Onze IT professionals zijn onder andere gespecialiseerd in JAVA, WordPress, Magento en Blockchain.

Vraag een gratis scan aan!
U kunt hier vrijblijvend een SEO of een SEA scan aanvragen. Wij leveren deze scan binnen 1 dag. De SEO en SEA scan geven de sterke punten en de verbeterpunten van de website weer. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we deze inzichten bespreken en een plan van aanpak opstellen. Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar info@e-conomy.nl of bellen naar 015-7503656.

Beoordeel de informatie van deze pagina