Bent u werkzaam bij een advocatenkantoor en wilt u dat potentiële klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden? Wellicht is het interessant om samen te werken met een online marketing specialist. E-conomy heeft veel ervaring met online marketing voor de advocatuur branche. Omdat er veel competitie is in deze branche is het belangrijk dat uw website opvalt en hoog in de zoekresultaten van Google wordt weergegeven. Zo kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om te targeten op een specifieke plaatsnaam of regio. Op deze manier vinden potentiële klanten in de regio uw bedrijf gemakkelijk en snel wanneer ze een advocaat of juridisch advies nodig hebben. Het is belangrijk om er te zijn wanneer klanten op zoek zijn naar een advocatenkantoor. E-conomy werkt op dit moment samen met het advocatenkantoor EBH Legal. Wij helpen EBH Legal om hoger in de zoekresultaten van Google te komen en het aantal conversies op de website te vergroten. Dit zal uiteindelijk leiden tot een hogere omzet. We focussen op relevante zoekwoorden en zorgen dat deze topposities bereiken. Veel klanten zoeken online naar informatie over advocatuur. Met een goede positie in Google heeft u dus een groot voordeel op uw concurrenten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij E-conomy vinden we het belangrijk dat u tevreden bent. Wij passen het plan van aanpak dan ook aan naar uw persoonlijke wensen en doelstellingen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken wat de verbeterpunten zijn. We halen altijd het maximale uit uw budget. Wanneer wij uw online marketing taken (gedeeltelijk) overnemen, kunt u zich richten op uw klanten en de service. Ons team is onder andere gespecialiseerd in SEO en SEA. SEO helpt u om een hogere positie in Google te behalen. Dit is erg handig omdat een goede positie uiteindelijk zal leiden tot meer klanten en meer conversies op de website. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het sluiten van linkdeals en het plaatsen van artikelen op relevante websites. Ook met Google Adwords en affiliate marketing kunt u de juiste doelgroep aanspreken. Met een advertentie bent u verzekerd van een toppositie in Google. Wij halen het maximale resultaat uit uw budget.

Het belang van social media
Tegenwoordig zijn social media websites ook ontzettend belangrijk voor het succes van uw website. Een social media campagne is gericht op een hele specifieke doelgroep. Bovendien zijn social media websites zoals Facebook en LinkedIn interactief. Hier kunt u slim gebruik van maken. Als klanten vragen hebben kunt u ze direct te woord staan. Op het moment dat klanten vriendelijk en snel geholpen worden via social media, is de kans groter dat ze een afspraak bij uw advocatenkantoor maken in plaats van bij een concurrent. Een remarketing campagne op social media geeft het imago van uw bedrijf een boost en helpt u om uw klantenbestand uit te breiden.

Neem contact op met E-conomy
Bent u benieuwd wat E-conomy voor u kan betekenen? Wij beantwoorden graag al uw vragen tijdens een kennismakingsgesprek.  Ons telefoonnummer is 015-7503656. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Graag tot ziens!

Online marketing voor de advocatuur branche 5.00/5 (100.00%) 1 vote