Bent u werkzaam in de bouw en wilt u dat klanten u gemakkelijker kunnen vinden en gebruik kunnen maken van uw diensten? E-conomy is al meer dan tien jaar gespecialiseerd op het gebied van online marketing voor de bouwsector. Wij kunnen de online marketing van uw bedrijf volledig of gedeeltelijk over nemen zodat u meer aandacht aan uw klanten kunt besteden. Op dit moment helpen wij bouw gerelateerde klanten zoals Laan35.nl en Rietwerk.nl om beter te presteren en hoger in de resultaten van zoekmachines te komen. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en passen onze strategie daarop aan. Daarnaast halen we altijd het maximale uit uw budget. Het belangrijkste is dat u tevreden bent en dat u zich volledig op uw klanten kunt richten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over online marketing taken! Deze nemen wij graag uit handen.

Diensten
Bij E-conomy bieden we verschillende services aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij combineren creativiteit met technische kennis van online marketing. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met online marketing. Ook helpen wij u graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne. Social media is tegenwoordig onmisbaar en via platforms zoals Facebook en Instagram is de juiste doelgroep gemakkelijk en doelgericht te bereiken. Hoewel u het misschien niet verwacht, is YouTube een handig kanaal om aan de remarketing van uw bedrijf te werken. Bovendien zorgen onze SEO specialisten ervoor dat uw website een toppositie behaald in de zoekresultaten van Google. Potentiële klanten zullen uw bedrijf eerder voorbij zien komen wanneer ze bijvoorbeeld zoeken op ‘bouwbedrijf in de buurt’. Uiteindelijk zullen meer website bezoekers leiden tot meer conversie en meer omzet. Andere diensten die wij aanbieden zijn onder andere affiliate marketing, Google Adwords beheer, en webshop ontwikkeling.

“Wij helpen u graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne.”

Website ontwikkeling
Daarnaast kunnen we u helpen bij het opzetten van een professionele, duidelijke en esthetische website. Een goede website is de basis voor een succesvolle online marketing strategie en zal veel problemen voorkomen. Onze IT professionals zijn flexibel, snel en vakkundig. Ze doen er alles aan om website optimaal te laten presteren. Onze specialisten zijn kundig op het gebied van Magento, PHP en WordPress. Nadat we weten wat uw wensen zijn, bouwen een website die u zal helpen om uw doelen te bereiken. Ook de webshop zal worden ingericht aan de hand van uw input en ideeën. Onze IT professionals geven eerlijk en open advies. Wanneer klanten makkelijk over de website kunnen navigeren, is de kans groter dan ze een aankoop doen en zullen ze de website niet snel verlaten.

Contact
Bent u benieuwd wat E-conomy voor u kan betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij al uw vragen beantwoorden en doorlopen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook wanneer u overige vragen of opmerkingen hebt kunt u ons telefonisch bereiken via 015-7503656. Bovendien kunt u ons contactformulier invullen of mailen naar info@e-conomy.nl. Wij horen graag van u!

 

Online marketing voor de bouwsector 3.67/5 (73.33%) 3 votes