Bent u werkzaam in de entertainment sector? Dan kan een goede online marketing campagne van E-conomy uw bedrijf een boost geven! Het is van groot belang dat klanten uw bedrijf online kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar een entertainment kanaal of service. Vaak klikken mensen alleen op de eerste resultaten in Google totdat ze hebben gevonden waar ze naar zochten. Als uw website pas op de volgende pagina zichtbaar is, is de kans een stuk kleiner dat mensen uw bedrijfsnaam voorbij zien komen en op de link klikken. E-conomy kan u advies geven op het gebied van online marketing voor de entertainment sector. Samen kunnen we bespreken welke diensten de beste resultaten opleveren. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we veel kennis opgebouwd.Ons doel is altijd om het maximale resultaat uit het budget te halen.

Klanten
Bij E-conomy verzorgen we de online marketing van verschillende entertainment bedrijven. Een van deze bedrijven is Radioguide.fm. Voor Radioguide heeft E-conomy een succesvolle website en een app ontwikkeld. Daarnaast is de website gepromoot door middel van zoekmachine optimalisatie. Een ander project was voor RTL. Voor deze klant hebben we een professionele Adwords campagne opgezet.

Ons vakgebied
Wij zijn werkzaam op verschillende gebieden binnen online marketing. Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. SEO zorgt ervoor dat websites hoger in de organische zoekresultaten van Google komen wanneer iemand zoekt op een bepaald zoekwoord. Dit vergroot de kans dat klanten iets bij uw website zullen kopen. Daarnaast bieden wij Google Adwords beheer aan. Dit zijn de betaalde advertenties die bovenaan in Google te zien zijn. Wij laten u graag zien hoe u zo voordelig mogelijk de beste resultaten kunt halen. Bent u benieuwd wat de voordelen van Google Adwords beheer voor u zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een Google Adwords quick scan aan op onze website. Bovendien kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van website en applicatie ontwikkeling. Ons team van programmeurs is van alle markten thuis! Ze luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar het design en functies van de website. Het belangrijkste is dat de website er overzichtelijk en aantrekkelijk uitziet. Hierdoor zullen potentiële op de website blijven en zich wellicht inschrijven voor de nieuwsbrief of een aankoop doen. Behalve de hierboven genoemde diensten bieden wij ook affiliate marketing aan en geven wij advies over de geschikte online marketing strategie.

Social media campagne
Ook social media wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor online marketing campagnes. Zo kunt u er aan denken om een een campagne op Facebook of Instagram te lanceren. Wilt u liever een filmpje gebruiken? Dan is YouTube het meest geschikte platform. Er zijn talloze mogelijkheden met betrekking tot social media campagnes.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Dan is E-conomy te bereiken via het volgende telefoonnummer: 015-7503656. Daarnaast kunt u via de e-mail contact met ons opnemen; info@e-conomy.nl. Ook nodigen wij u graag uit op ons kantoor voor een oriënterend gesprek en een goede kop koffie.

Online marketing voor de entertainment sector 5.00/5 (100.00%) 1 vote