De afgelopen jaren hebben wij bij E-conomy veel ervaring opgedaan op het gebied van online marketing voor de financiële branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld samengewerkt met CBBS. Het doel was om de positionering van www.cbbs.nlte verbeteren. Inmiddels wordt de website op alle relevante woorden zoals salarisadministratie en HRM  gevonden en heeft het een aantal nummer 1 posities behaald. CBBS is dan ook zeer tevreden over onze samenwerking. Bent u ook werkzaam in de financiële sector en zou u graag meer tijd over willen hebben voor uw klanten? Wij nemen uw online marketing taken graag over! Op deze manier kunt u zich volledig richten op de wensen van uw klanten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat klanten u gemakkelijker online kunnen vinden en dat uw klantenbestand uitgebreid wordt. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Onze expertise
E-conomy is gespecialiseerd in Internet Marketing Consultancy. Hieronder vallen diensten zoals Google Adwords beheer, zoekmachine optimalisatie, website en app ontwikkeling en affiliate marketing. Met Google Adwords beheer kunt u tegen betaling een advertentie van uw bedrijf in Google plaatsen. Hierdoor zal uw website bovenaan de pagina staan en zullen veel potentiële klanten uw advertentie zien. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw bedrijf een betere positie krijgt in de organische zoekwoorden van Google. Dit is de voordeligste vorm van marketing. Meer bezoekers zorgen immers uiteindelijk voor een hogere omzet. Ook onze IT professionals staan voor u klaar wanneer uw website toe is aan vernieuwing of als u een applicatie wilt ontwikkelen. Bij E-conomy werken we met ervaren en enthousiaste programmeurs die gespecialiseerd zijn in Magento, PHP en WordPress. Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies. Een overzichtelijke en duidelijke website trekt klanten aan. Daarnaast zal onze kennis u helpen bij het selecteren van de juiste partijen voor uw campagne. Wij halen het maximale resultaat uit uw budget. Bovendien kunnen wij u helpen bij het opzetten van een goede online strategie zodat u gefocust en doelgericht te werk gaat. Van een remarketing campagne op social media tot het analyseren van uw website, we regelen het voor u!

Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies.”

Gratis SEO scan
Bent u benieuwd wat zoekmachine optimalisatie voor u kan betekenen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een gratis SEO scan aan. Deze scan geeft u inzichten in de sterke punten en de verbeterpunten van uw website. Binnen 1 werkdag leveren wij de zoekmachine optimalisatie scan aan. Wij geven praktische tips om zoveel mogelijk uit uw website te halen en een hogere positie in de zoekresultaten van Google te behalen. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om de SEO scan te bespreken. Bovendien kunnen we bij uw bedrijf langskomen.

Contact
Heeft u nog vragen of opmerkingen over online marketing voor de financiële sector? Wij helpen u graag verder! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 015-7503656. Daarnaast kunt u een contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Beoordeel de informatie van deze pagina