Bij E-conomy hebben we veel ervaring met het verbeteren van online marketing activiteiten van bedrijven in de HR branche. Het is belangrijk om online op te vallen omdat klanten steeds vaker online naar diensten zoeken. Wanneer uw website hoog in de zoekresultaten van Google staat, bezoeken meer mensen uw website en is de kans groter dat mensen contact met u opnemen. Klanten zoals MySolution en CBBS zijn erg tevreden over de samenwerking met E-conomy. Deze bedrijven worden nu beter gevonden door potentiële klanten. E-conomy is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en website ontwikkeling. Daarnaast helpen wij u graag bij het opzetten van een adwords campagne, een retargeting campagne of een social media campagne.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
E-conomy heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing voor de HR branche. Wij nemen graag uw online marketing taken over. Zo kan u zich compleet focussen op de ontwikkeling van uw producten/ service en uw klanten. Ons team bestaat uit vakkundige en creatieve marketeers. Wij bieden verschillende diensten aan die de online vindbaarheid van uw website verbeteren. Bovendien voorzien wij uw website van optimale conversie.

Wij helpen u graag bij het opzetten van een website, een social media campagne, een google adwords campagne of een webshop. Onze IT professionals kunnen u helpen bij het verbeteren van uw website. Gemiddeld kijken mensen maar 3 seconde naar een website. Het is dus ontzettend belangrijk dat de website van uw bedrijf de juiste doelgroep aanspreekt. Wilt u zakelijk en professioneel overkomen of juist casual en uitnodigend? Tijdens een gesprek stellen we samen een plan van aanpak op. Onze web designers luisteren goed naar uw wensen en geven u eerlijk advies. Ookhebben onze specialisten ervaring met programmeertalen zoals Magento, Javascript, WordPress en Blockchain.

Toch is een goede website op zichzelf niet voldoende om optimale resultaten te behalen. Het is namelijk ook van belang dat de website hoog in de ranking van Google staat. De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. SEO en SEA verbeteren de positie van uw website in Google. Op deze manier wordt u gevonden op de zoekwoorden die het meest relevant zijn voor uw diensten. Meer potentiële klanten bezoeken uw website en ze vinden waarvoor ze zijn gekomen. Met onze ervaring en kennis weten wij precies hoe u alles uit uw budget haalt. Naast SEO en SEA worden social media campagnes steeds belangrijker. Bij E-conomy helpen we u graag om een social media strategie op te stellen en te realiseren.

Quickscan
Bent u geïnteresseerd in (een van) onze diensten? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast kunt u een quickscan aanvragen. Deze SEA of SEO scan laat zien op welke punten nog winst te behalen is. Binnen een dag heeft u de resultaten van deze scan binnen. Heeft u vragen over online marketing in de HR branche? Bij E-conomy beantwoorden wij graag al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 015-7503656. Bovendien kunt u mailen naar info@e-conomy.nl om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Hopelijk tot snel!

Beoordeel de informatie van deze pagina