Heeft u interesse in online marketing voor de loopbaan sector? Klanten oriënteren zich vaak eerst online wanneer ze geïnteresseerd zijn in loopbaanbegeleiding of omscholing. Er staan veel beroepskeuzetests op het internet en er is dus sterke competitie voor de loopbaan sector. Wanneer u op wilt vallen in de massa is het een goed idee om met een online marketing bureau in zee te gaan. Bij E-conomy vinden we het belangrijk dat u meer aandacht aan uw klanten kunt besteden. Wij kunnen samen een effectieve online marketing strategie opstellen en vervolgens alle of bepaalde taken van u overnemen. Wij hebben veel ervaring met bedrijven die gericht zijn op loopbaanbegeleiding en carrière. Momenteel werken wij samen met carrièrepoort en Loopbaannederland. Wij hebben ervoor gezorgd dat zoekwoorden gerelateerd aan de websites hoger in de zoekresultaten van Google kwamen. Hierdoor hebben Carrièrepoort en Loopbaannederland een groter klantenbestand op kunnen bouwen en meer omzet kunnen behalen. Wij vinden het belangrijk dat u geheel tevreden bent over onze service.

Wat wij doen
Wij bieden verschillende diensten aan variërend van website ontwikkeling tot een remarketing campagne. Daarnaast zijn wij werkzaam op het gebied van Google Adwords beheer, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en online strategie. Het opzetten van een overzichtelijke, duidelijke en aantrekkelijke website is het begin van een goede online marketing  strategie. Wanneer klanten gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn zullen ze uw bedrijf op een positieve manier herinneren en terug komen. Een onduidelijke website zal daarentegen minder snel tot aankopen leiden. Onze IT professionals kunnen u een handje helpen bij het opzetten van een professionele website die volledig aan uw wensen voldoet. E-conomy werkt samen met programmeurs die jaren lange ervaring hebben met Magento, PHP en WordPress, Java en Joombla. Bovendien communiceren onze programmeurs goed met u waardoor ze goed naar u luisteren en dit vertalen naar de website. Wanneer u tevreden bent over de website kunt u ervoor kiezen om SEO in te zetten. Zoekmachine optimalisatie verbetert de positie van uw website in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Wanneer uw website hoger in de ranking staat, kunnen klanten u beter vinden en is de kans groter dat ze een aankoop doen of contact met u opnemen. Google Adwords beheer garandeert deze toppositie en de advertentie kan gericht worden op een specifieke doelgroep.

Social media
Bent  u geïnteresseerd in het opzetten van een campagne op social media? Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken. Sociale media bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen hele specifieke doelgroepen benadert worden en kunnen bedrijven video’s of afbeeldingen posten. Vervolgens kunt u (potentiële) klanten snel te woord staan via de chat of reactie functie van bijvoorbeeld Facebook. Wanneer zij tevreden zijn over uw service hebben ze bovendien de mogelijkheid om een positieve review te plaatsen op uw social media kanaal. Dit draagt bij aan de branding van uw bedrijf.

Contact
Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we alle mogelijkheden op een rijtje zetten en bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Daarnaast kunt u tijdens openingstijden altijd telefonisch contact met ons opnemen via 015-7503656 of een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Bovendien kunt u het contactformulier invullen of een SEO scan aanvragen.

Beoordeel de informatie van deze pagina