Wanneer u werkzaam bent in de reisbranche heeft u te maken met ontzettend veel online competitie. Het is daarom lastig om ervoor te zorgen dat uw website opvalt bij potentiële klanten die online opzoek zijn naar vakantietips, de beste hotels of vliegtickets. E-conomy heeft veel ervaring met online marketing voor de reisbranche en heeft onder andere Reizen-Italië.nl, Vakantie-Vergelijker.nl en Lastminutespanje.nl geholpen om betere resultaten te behalen. Daarnaast hebben wij SEO optimalisatie toegepast op de websites van KLM en Neckermann. Hierdoor hebben veel zoekwoorden die gerelateerd waren aan reizen topposities bereikt. Veel klanten boeken vakanties online dus het heeft een groot voordeel om goed zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Dit zal uiteindelijk zorgen voor meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet. Bij E-conomy halen we altijd het maximale uit uw budget. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat uw doelstellingen zijn behaald.

Werkzaamheden
Ons team staat voor u klaar op het gebied van Google Adwords beheer, zoekmachine optimalisatie, online strategie en advies, het ontwikkelen van websites en applicaties en affiliate marketing. Wij nemen (een deel van) uw online marketing taken over zodat u zich compleet kunt richten op uw klanten en producten of services. Zoekmachine optimalisatie kan u helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Dit is erg nuttig omdat meer verkeer op de website hoogstwaarschijnlijk resulteert in een hogere omzet. Ook met Google Adwords beheer en affiliate marketing kunt u gemakkelijk de geschikte doelgroep aanspreken. Bovendien kan ons team van enthousiaste IT programmeurs u helpen bij de ontwikkeling van uw website. Bij E-conomy beschikken we over een team van IT professionals die gespecialiseerd zijn in elke mogelijke gewenste  programmeer taal en systeem. Bent u op zoek naar een ontwikkelaar die gespecialiseerd is op het gebied van WordPress, JAVA of Magento? Dit kan allemaal.

Gratis Google Adwords scan
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Google Adwords? Bij E-conomy kunt u gratis en geheel vrijblijvend een AdWords quickscan aanvragen! Deze scan is binnen 1 dag geleverd en geeft u veel interessante en handige inzichten. Zo geven we onder andere deskundig advies en praktische tips. Deze tips zorgen ervoor dat u een hoger rendement en meer sales uit uw campagne haalt. Vooral bij vakantie websites is het aan te raden om een quick scan te laten maken omdat er veel competitie is op dit vakgebied. We analyseren het account en we kijken naar de zoekwoorden, extensies en advertentieteksten. De scan geeft aan op welke zoekwoorden u zich het beste kunt focussen en op welke punten veel winst te behalen is. Aan de hand van de Google Adwords scan of de SEO scan kunnen we een persoonlijk plan opstellen en een online strategie ontwikkelen.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over online marketing voor de reisbranche? Bij E-conomy helpen wij u graag verder! U kunt bellen naar het telefoonnummer 015-7503656 of een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Daarnaast verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Delft, of komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Beoordeel de informatie van deze pagina