E-conomy is een specialist op het gebied van internet marketing consultancy. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met online marketing voor verschillende branches en we weten dus precies waar de kansen liggen voor uw bedrijf. Is uw bedrijf gericht op de speelgoedbranche en wilt u dat uw website opvalt tussen al het aanbod? Dan is het wellicht een goed idee om een online marketing specialist in te schakelen. E-conomy heeft de online marketing activiteiten van bedrijven zoals Trampolines.nl, Feestwinkel.nl en Buitenspeelgoed.nl de afgelopen jaren een boost gegeven. Hierdoor worden deze websites nu beter gevonden en worden er meer aankopen gedaan via de webshops.

Waarom kiezen voor E-conomy?
E-conomy heeft jarenlange ervaring met online marketing voor de speelgoedbranche. We beschikken over de juiste academische kennis en praktijkervaring. We practice what we preach. E-conomy bestaat uit een team van enthousiaste, creatieve en ervaren werknemers. U kunt bij ons terecht wanneer u een Google Adwords campagne, een remarketing campagne of een social media campagne op wilt zetten. Bovendien helpen wij u graag om een hogere positie in Google te behalen door middel van zoekmachine optimalisatie. Wij geven u altijd eerlijk en vakkundig advies.

Een Google Adwords campagne en zoekmachine optimalisatie zorgen ervoor dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan. Tegenwoordig bestellen veel mensen het speelgoed voor hun kinderen online. Als uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google staat is de kans groter dat klanten een aankoop op uw website doen in plaats van bij de concurrent. Om vervolgens de aandacht van de klanten vast te houden is het belangrijk dat de website er overzichtelijk uitziet en de juiste doelgroep aanspreekt. Wanneer bezoekers binnen 10 seconden niet kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn, verlaten ze de website vaak weer. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Ons team van IT professionals adviseert u graag over een passend website design. Zij hebben ervaring met programmeer talen zoals JAVA, WordPress, Javascript, PHP en Blockchain. Tijdens een gesprek kunt u aangeven wat uw wensen en doelen zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen en vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Een social media campagne
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de aandacht van potentiële klanten te trekken via social media. E-conomy helpt u graag bij het opzetten van een effectieve social media campagne. Eerst bepalen we samen wat de beste strategie is. Voor de speelgoedbranche is het aan te raden om de social media berichten persoonlijk en speels te maken. Humor kan een goede manier zijn om de aandacht te trekken. Verder is een contentkalender voor social media een goede tool om het overzicht te behouden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze diensten?  Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u op de website een gratis SEO of SEA scan aanvragen. Deze scan laat precies zien waar de kansen voor uw bedrijf liggen en hoe wij deze punten kunnen verbeteren. Ons telefoonnummer is 015-7503656. Bovendien kunt u een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Online marketing voor de speelgoedbranche 5.00/5 (100.00%) 3 votes