Een goede online marketing strategie is essentieel voor de vastgoedbranche. Deze branche heeft namelijk te maken met veel online concurrentie. Veel klanten zoeken op het internet naar het beste bedrijf. Door middel van online marketing voor de vastgoedbranche verbetert u de vindbaarheid van uw website. Ook zullen de conversies toenemen. Als uw bedrijf bovenaan staat in de zoekresultaten van Google, zullen meer klanten uw website bezoeken. Dit zal uiteindelijk voor een hogere omzet zorgen. E-conomy heeft veel ervaring met de vastgoedbranche. Zo hebben wij samengewerkt met klanten zoals Laan35 en Rietwerk. Wij hebben de online vindbaarheid van deze websites aanzienlijk verbeterd. E-conomy is gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliate marketing en website ontwikkeling. Verder adviseren wij u graag bij het opzetten van een social media campagne of een remarketing campagne.

SEO en SEA
Online marketing bestaat uit verschillende technieken zoals zoekmachine optimalisatie en Google Adwords beheer. Zoekmachine optimalisatie verbetert de online vindbaarheid van uw website en zorgt voor een hogere positie van relevante zoekwoorden in Google. Een hoge positie resulteert in organische kliks en dus meer bezoekers van uw website. Door onze ervaring met Google adwords campagnes weten we precies hoe we het maximale resultaat uit uw budget kunnen halen. Wij leveren professionele campagnes met hoge conversies. Bij E-conomy geven wij strategisch online marketing advies. Wij nemen graag een aantal online marketing taken van u over zodat u zich kunt richten op uw klanten. Bent u benieuwd hoe zoekmachine optimalisatie of adwords nuttig kunnen zijn voor uw bedrijf? Vraag dan de gratis SEO en SEA scan aan. Deze scans laten zien waar de kansen liggen voor uw bedrijf.

IT professionals
Ons team van IT profressionals staat altijd voor u klaar. Wij helpen u met het ontwikkelen van uw webiste zodat deze aansluit bij de doelgroep en er aantrekkelijk uitziet. Het is van groot belang dat de website er professioneel uitziet. Uw website is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Als klanten geen goede eerste indruk hebben van uw website, zullen ze dit associëren met uw bedrijf. Bovendien is de kans kleiner dat klanten een aankoop doen wanner de website onoverzichtelijk is. Onze IT specialisten zorgen ervoor dat klanten snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Zo krijgen klanten een goede eerste indruk van uw bedrijf.

Social media campagne
De populariteit van social media is de laatste jaren erg gestegen. Het is belangrijk dat u optimaal gebruik maakt van deze ontwikkeling. Social media websites zoals Facebook, Linkedin en Instagram bieden u de mogelijkheid om direct met klanten te communiceren. Hierdoor kunt u klanten goed te woord staan en informatie geven over uw diensten. Verder kan een social media campagne uw merkbekendheid vergroten en het imago van uw bedrijf een boost geven. Het voordeel van Facebook en Linkedin is dat u een hele specifieke doelgroep kunt aanspreken. Bij E-conomy helpen wij u graag met het opzetten van een succesvolle social media campagne.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Ons team staat u graag te woord! Wij zijn telefonisch te bereiken: 015-7503656. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@-economy.nl.

Beoordeel de informatie van deze pagina