Steeds meer consumenten kijken online voor wooninspiratie. Van behang tot tafelkleden, alles is online terug te vinden. Op deze manier kunnen consumenten makkelijk opties vergelijken en snel het beste item bestellen. De woonbranche heeft te maken met veel online concurrentie. Het is dus van belang dat klanten uw website opmerken. Als potentiële klanten uw website niet kunnen vinden, overwegen ze ook niet om uw producten te kopen. Online marketing verbetert de online vindbaarheid van uw website. Bij E-conomy zorgen we ervoor dat u gevonden wordt op zoekwoorden die het meest relevant zijn voor uw bedrijf. Consumenten oriënteren zich vaak lang online in de woonbranche. Het is dus belangrijk om potentiële klanten van de juiste informatie te voorzien en om ze te blijven stimuleren om terug te komen naar de website. Social media campagnes, storytelling en adwords campagnes dragen hier aan bij.

“E-conomy geeft u vakkundig en persoonlijk advies”

Een goede positie in de zoekresultaten van Google begint bij een ijzersterke strategie. Wij helpen u graag bij het opzetten van een effectieve online marketing strategie. Samen bespreken we welke doelen u wilt behalen en wat uw budget is. Vervolgens geven wij u vakkundig en persoonlijk advies. Bij E-conomy zijn we pas tevreden wanneer u het maximale resultaat uit uw budget haalt.

Diensten
Online marketing kan worden opgedeeld in verschillende diensten. E-conomy is onder andere gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, Google adwords, affiliate marketing, (social media) sortytelling en website development. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde website. Hierdoor stijgt uw website in de rankings van Google en neemt het aantal websitebezoekers toe. Ook adviseren wij over het effectief inzetten van uw Adwords campagnes. Een goede Adwords campagne zorgt levert u veel conversies op.

Kan uw website een boost gebruiken? Ons team van IT specialisten staat voor u klaar om een nieuwe website te ontwikkelen. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit naar een professionele website. Onze specialisten hebben onder andere ervaring met PHP, Magento, WordPress, JAVA, Javascript en Blockchain. Het is belangrijk dat uw website de juiste doelgroep aanspreekt. Omdat het oriëntatieprocess van consumenten lang is in de woonbranche wilt u er zeker van zijn dat uw klanten terug komen naar uw website. Tenslotte geven wij u graag advies over het opzetten van een effectieve social media campagne. Tijdens een gesprek bepalen wij welke social media websites het meest geschikt zijn voor een campagne. Vervolgens stellen we een social media plan op en gaan we hiermee aan de slag. Een groot voordeel van social media is dat u een specifieke doelgroep aan kunt spreken.

E-conomy contact
E-conomy heeft jarenlange ervaring met online marketing voor de woonbranche. Zo werken wij momenteel samen met Leerverfshop.nl, VoegXpert.nl en Rietwerk.nl. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis SEO of SEA scan aan. Deze scan geeft u meer inzicht in de verbeterpunten van uw website. Tijdens een gesprek doorlopen we waar de kansen voor uw website liggen. Heeft u nog vragen? U kunt iedere werkdag contact met ons opnemen.

Telefoonnummer: 015-7503656
E-mail: info@-economy.nl

Online marketing voor de woonbranche 1.00/5 (20.00%) 1 vote