Online marketing kan het aantal conversies op uw webshop een boost geven! E-conomy heeft jarenlange ervaring op het gebied van online marketing voor webshops en weet precies waar de kansen voor uw bedrijf liggen. Het aantal webshops is de laatste jaren sterk toegenomen. Hierdoor is het lastig om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Verschillende online marketing activiteiten zorgen ervoor dat uw website beter gevonden wordt en hoger in de zoekresultaten van Google staat. Wij zorgen ervoor dat de online vindbaarheid van uw webshop verbeterd wordt. Als een gevolg bezoeken meer mensen uw website en is de kans groter dat zij een aankoop doen.  Wij hebben de online marketing verbeterd van webshops zoals Trampolines.nl, Latexwaisttrainer.nl, KC Tennis en Moerenbout.nl. Het aantal bezoekers van deze webshops is toegenomen en relevante zoekwoorden hebben topposities behaald in Google.

Ons team van specialisten staat voor u klaar.
 Wij luisteren goed naar uw wensen en doelen. Vervolgens stellen we samen een passende online marketing strategie op tijdens een kennismakingsgesprek. Verder bespreken we welke diensten nuttig zijn voor uw webshop. Waar liggen de kansen? E-conomy is uw partner in online succes.

Bij E-conomy bieden we verschillenden online marketing diensten aan. Zo geven we u graag strategisch online marketing advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het opzetten van adwords campagnes, retargeting campagnes en social media campagnes. Een adwords campagne vergroot het aantal bezoekers van uw website en verbetert de vindbaarheid van uw webshop. Door onze ervaring weten we precies hoe u het maximale resultaat uit uw budget haalt. Een social media campagne of een retargeting campagne helpt om uw webshop onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Tegelijkertijd krijgt het imago van uw bedrijf een boost. Via social media is het mogelijk om klanten snel te woord te staan. Dit is essentieel wanneer klanten vragen of klachten hebben.

“E-conomy is uw partner in online succes”

Ook kan de uitstraling van uw website effect hebben op de conversies/ aankopen. Klanten zijn vaak op zoek naar een specifiek item wanneer zij een webshop bezoeken. Het is belangrijk dat zij dit item zo snel mogelijk kunnen vinden. Als de webshop verwarrend of langzaam is, verlaten klanten de website sneller zonder een aankoop te doen. Ons team van website developers helpt u graag bij het verbeteren van uw website zodat deze er weer aantrekkelijk en overzichtelijk uitziet. Onze IT professionals zijn gespecialiseerd in de talen PHP, WordPress, Blockchain, JAVA, Javascript en Magento. Wij luisteren goed naar uw wensen zodat de webshop bij het merk aansluit.

Contactgegevens E-conomy
U kunt E-conomy iedere werkdag telefonisch bereiken via het nummer 015-7503656. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@-economy.nl. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een gratis SEO of SEA scan geeft u inzicht in de sterke punten en de verbeterpunten van uw webshop.  De resultaten van deze scan sturen wij na 1 werkdag op. Wij bespreken de mogelijkheden en de kansen voor uw webshop graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Beoordeel de informatie van deze pagina