Slide background

Online strategie & Advies

Wilt u een kosteloze business consult? Vul nu het contactformulier in en u ontvangt een specialist die al de kansen op online gebied voor uw bedrijf toelicht.

Al enige jaren is er een verschuiving naar online, dit gaat sneller en sneller. De traditionele marketing werkt vaak niet meer en is aan een nieuwe zet toe.online marketing advies

U, als specialist in uw business, weet als geen ander wat er speelt. Wij, met onze ervaring en online kennis, ontwikkelen samen met u een online strategie die bij uw bedrijf past. Welke weg moet uw bedrijf bewandelen om bij te blijven in de online wereld. Door middel van een roadmap tekenen we uit welke zaken gedaan moeten worden om tot een bepaald punt te komen. In de online wereld is alles meetbaar, daarom werken wij met KPI’s, duidelijk geformuleerde doelstellingen. Van alle uitgaven die u doet, kunt u precies zien wat het oplevert.

Samen met u werken wij de ideale marketingmix uit: adverteren in Google, Google analytics instellen, conversiecodes installeren, zoekmachine optimalisatie, adverteren op Youtube, adverteren in Bing, remarketing campagnes, remarketing for search, remarketing via Youtube, affiliate marketing, social media en meer. Laat E-conomy u inspireren, adviseren en ondersteunen bij uw online vraagstukken.

Bezoekers die uw website kunnen vinden, handig vinden en blijven vinden dat is het idee. Wij brengen deze elementen voor u bij elkaar.

Interesse? Twijfel niet langer en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Stuur ons een email

Online strategie & advies 4.18/5 (83.64%) 11 votes
E-conomy 2018