Voordat klanten een aankoop doen oriënteren ze zich vaak eerst online. Het is dus van groot belang dat uw website hoog gerankt wordt door zoekmachines zoals Google en Bing. Hoe hoger de positie van uw website in zoekmachines, hoe groter dan kans is dat potentiële klanten op uw website klikken en een aankoop doen. E-conomy kan uw online marketing prestaties verbeteren. Wij zijn al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van online marketing en hebben dan ook meer dan genoeg kennis om u waardevol advies te geven. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij nemen graag een aantal online marketing taken uit handen zodat u zich kunt richten op uw klanten en uw product/service.

Onze diensten
Wij bieden verschillende online marketing diensten aan zoals zoekmachine optimalisatie, Google Adwords, affiliate marketing en website ontwikkeling. Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, wordt toegepast om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren. Wij zorgen ervoor dat uw website hoog in de resultaten van Google komt voor zoekwoorden die essentieel zijn voor uw bedrijf en expertise. Daarnaast kunt u de online positie van uw website verbeteren door middel van betaalde advertenties (SEA). Wij halen het maximale resultaat uit uw budget!  Ook wanneer u het design van uw huidige website aan wil passen of een totaal nieuwe website wilt ontwikkelen staan onze IT professionals voor u klaar. Ons team luistert goed naar uw persoonlijke wensen en past het design van de website hier op aan. Bovendien hebben onze programmeurs ervaring met WordPress, PHP, Java, Magento en Joombla. Een overzichtelijke website zal klanten aanspreken en dit zal voor meer conversies zorgen. Tenslotte richt E-conomy zich op online remarketing campagnes. Wilt u het imago van uw merk een boost geven? Een remarketing campagne op social media kan uw bedrijf helpen om nieuwe klanten aan te trekken en om positieve associaties met uw merk te creëren bij nieuwe potentiële klanten. Online marketing Amsterdam geeft uw website een boost!

Google Adwords Quickscan
Bent u benieuwd hoe wij uw online marketing tot een hoger niveau kunnen tillen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SEO scan of een Google Adwords scan bij ons aan. Deze scans laten duidelijk zien welke zaken nu al heel goed gaan en welke aandachtspunten wij op zouden kunnen pakken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het aantal linkpartners vergroten, linkdeals sluiten met andere bedrijven en content schrijven voor uw website. Dit zorgt er allemaal voor dat uw website beter gewaardeerd wordt door Google en hoger in de zoekresultaten zal komen te staan. Bovendien geven wij u strategisch advies. U krijgt de uitslag van de scan binnen een dag in uw e-mail. Wanneer u de scans uitgebreider wilt bespreken kunt u altijd een afspraak maken of kunnen wij bij u langskomen.

Contact E-conomy Amsterdam
Woont u in de omgeving van Amsterdam en heeft u nog vragen over onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord via 015-7503656. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen naar het volgende email adres: info@e-conomy.nl. Wilt u liever langskomen voor een persoonlijk gesprek? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

 

Beoordeel de informatie van deze pagina