Bent u op zoek naar een online marketing bureau in de buurt van Delfgauw? E-conomy heeft jarenlange ervaring op het gebied van online marketing. Ons doel is om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan uw bedrijf. U heeft een voorsprong op uw concurrenten wanneer uw bedrijf hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing staat. Potentiële klanten klikken vaak eerst de bovenste websites aan, dus hoe hoger de positie van uw website hoe beter. Hoe kunt u deze online vindbaarheid verbeteren? Hier kunnen wij u alles over vertellen! Er zijn verschillende technieken binnen online marketing die toegepast kunnen worden.

Ervaring
Bij E-conomy hebben we ervaring met klanten uit verschillende branches. We zijn al meer dan 10 jaar werkzaam op het gebied van online marketing en we kennen dan ook de fijne kneepjes van het vak. Zo hebben we samengewerkt met bedrijven zoals Infotheek, RAI Amsterdam, Luvion, Gemeente Leiden en KLM.

Online marketing technieken
Een van onze specialisaties is SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie verbetert de positie van uw website door linkdeals te sluiten en relevante content te schrijven voor op uw website. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het plaatsen van advertenties op Google (SEA). Wij halen het maximale uit uw budget en zorgen ervoor dat er niks verspild wordt. Ook met affiliate marketing houdt u een goed overzicht op alle uitgaven. Wij weten precies met welke partners u het beste samen kunt werken om een succesvolle campagne op te zetten. Of het nu gaat om een remarketing campagne op social media of een campagne op uw website, E-conomy regelt het voor u. Bovendien zijn onze IT professionals gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Het is belangrijk dat uw website in de smaak valt bij uw doelgroep en overzichtelijk is. Onze programmeurs luisteren naar u en stellen een plan op aan de hand van uw wensen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Onze specialisten zijn onder andere ervaren op het gebied van PHP, Java, Magento, WordPress en Opencart. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn tijdens een gesprek!

Online marketing inzichten
Zou u graag meer inzichten krijgen in de online marketing activiteiten van uw bedrijf? Vraag dan onze gratis SEO of SEA scan aan! Deze scan laat precies zien wat er al heel erg goed gaat en wat de verbeterpunten zijn van uw website. We sturen de scan de volgende dag nog naar u op. De scan geeft precies aan op welke punten E-conomy u zou kunnen helpen. Dit kan variëren van zoekmachine optimalisatie tot een remarketing campagne. Wij nemen graag een aantal online marketing taken van u over zodat u meer aandacht kunt besteden aan uw klanten en aan uw product of service.

Contact online marketing Delfgauw E-conomy
Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Ons telefoonnummer is 015-7503656 en ons e-mail adres is info@e-conomy.nl. Verder kunt u het contactformulier op de website invullen. E-conomy nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij de mogelijkheden doorlopen en een plan van aanpak opstellen.

 

Online marketing Delfgauw 3.00/5 (60.00%) 2 votes