Heeft uw bedrijf te maken met veel online competitie? Online marketing kan een oplossing bieden! Bij E-conomy zorgen we ervoor dat uw website opvalt en opgemerkt wordt door potentiële klanten. Klanten zoeken vaak online naar producten en services om zich goed te oriënteren. Wanneer uw bedrijf hoog scoort op bepaalde zoekwoorden, zullen klanten uw bedrijf opmerken en de website bezoeken. Dit kan uiteindelijk leiden tot een hogere omzet. Ons team heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing voor verschillende branches. Zo hebben we samengewerkt met grote klanten zoals KLM, Plus, RTL en Infotheek. Samen met deze klanten hebben we een strategie opgesteld die het beste paste bij hun bedrijfsvisie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en dat we het maximale resultaat uit uw budget halen.

De expertise van E-conomy
E-conomy houdt zich bezig met verschillende online marketing technieken waaronder zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords beheer, affiliate marketing, strategisch advies en website en applicatie ontwikkeling. Aan de hand van uw wensen kunnen we een online marketing strategie opstellen die voor de beste resultaten zorgt. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing komt. Dit vergroot de kans dat klanten uw bedrijf opmerken. Ook Google Adwords beheer (SEA) kan uw bedrijf helpen door betaalde advertenties in te zetten. Bovendien is affiliate marketing een geschikt middel om uw website te promoten. Wij hebben veel kennis op het gebied van affiliate marketing en helpen u graag om een succesvolle marketing campagne op te zetten. Wilt u zich liever richten op de vernieuwing van uw website? Dat kan! Onze IT professionals zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling en design. Ons team heeft veel ervaring met programmeren en is kundig in iedere programmeertaal (bijv. Javascript, WordPress, Opencart, Magento en PHP). Bent u benieuwd hoe we uw website een boost kunnen geven? Vraag dan nu vrijblijvend de SEO of SEA scan aan op onze website. Deze scan laat precies zien wat de sterke punten van uw website zijn en op welke punten vooruitgang geboekt kan worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld het aantal linkpartners vergroten of meer content voor de website schrijven. Wij nemen graag taken van u over zodat u zich kunt richten op uw klanten. U krijgt de uitslag van de scans al binnen een werkdag opgestuurd.

Social media campagne
Verder is het mogelijk om u te laten adviseren op het gebied van social media. Tegenwoordig is bijna ieder bedrijf terug te vinden op een social media kanaal zoals Facebook of Instagram. Deze websites bieden veel mogelijkheden. Zo kun je advertenties richten op hele specifieke groepen en kun je directe interacties aangaan met klanten. Wij helpen u graag bij het opzetten van een unieke social media campagne!

Online marketing Leiden
Als u meer informatie wil over onze diensten of vragen hebt kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 015-7503656 of een e-mail sturen naar info@e-conomy.nl. Wij staan u graag te woord! Bovendien kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Beoordeel de informatie van deze pagina