Slide background

Nu gratis SEO Scan!

Vraag nu vrijblijvend onze gratis SEO scan aan en maak gebruik van onze zoekmachine-optimalisatie kennis. Wij gaan direct na ontvangst van je gegevens aan de slag. Hierin analyseren wij uw website op diverse zaken die van belang zijn en laten wij zien welke zaken het succes van uw site bepalen. Hierbij kijken we niet alleen naar de opzet en structuur, maar ook naar de pagina’s, teksten, sitemap, en autoriteit. In het uiteindelijke rapport ontvangt u bovendien handige tips en praktisch advies waarmee u hoger kunt scoren in Google.

google partnerlogo

De voordelen van een gratis SEO Scan:

  • Hogere posities in de zoekmachines
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Deskundig advies en praktische tips

Hoe werkt het?

1. Vul hieronder uw gegevens in
2. Wij maken een vrijblijvende analyse van uw website
3. U ontvangt binnen 1 werkdag de uitslag van onze SEO Scan. Hierbij geven wij ook direct ons advies over hoe u uw website optimaal kan inrichten. Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Vul hier uw gegevens in:

Referenties

Hung Hoang

In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door  E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. 

Belangrijkste resultaten

  • Botox – top 3 positie (246.000 zoekopdrachten)
  • Botox behandeling – top 2 positie
  • 60 andere nummer 1 posities
  • 800% meer organisch verkeer
Hung HoangOnline Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
Tom

Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van E-conomy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. E-conomy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 3 maanden al 30% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met E-conomy.

TomEigenaar Fuxtec
Alexander Latour

Cheapcargo.com, dé vergelijkingswebsite voor bedrijven voor het versturen van pakketten heeft een sterke partner aan E-conomy als SEO partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in top 3 resultaten bij verschillende keywords met zeer hoge concurrentie.

Belangrijkste resultaten

  • Pakket versturen – top 6 positie (14.800 zoekopdrachten)
  • Pakket versturen buitenland – top 3 positie
  • Pakket verzenden - top 6 positie 14.400 zoekopdrachten)
Alexander LatourOnline marketing specialist Cheapcargo.com
Marijke Helwegen

E-conomy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door E-conomy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden.

Marijke HelwegenBekende Nederlander
Steven Badal

Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken, voor het verhogen van onze google ranking. Bij Jasper was er direct een goede klik te vinden en zijn prijzen waren ook acceptabel. Ze werken hard door en dat is ook te merken aan onze stijgingen. Gesprekken met Jasper zijn altijd aangenaam. Kortom E-conomy is een geweldig bedrijf, om hoger in google te komen.

Resultaten 
• Bewakingscamera – Top 3 positie (zoekvolume 4.400)
• Beveiligingscamera – Top 4 positie (zoekvolume 8.800)

Steven BadalCEO onlinecamerashop.nl
Roy Lenders

Het is wel helder dat E-conomy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met E-conomy te werken.

Roy LendersEigenaar topvitamins.nl
Alexander Latour

Sinds 4 maanden regelt E-conomy de SEO voor mijn webshop www.latour-lith.nl. Op verschillende zeer concurrerende keywords heeft E-conomy binnen deze periode gezorgd voor top 3 posities in de organische zoekresultaten van Google. Wij zijn dik tevreden over dit marketing bureau!

Alexander LatourEigenaar Latour Tuinmeubelen
Remy de K.

Goede, betrouwbare service. Heldere communicatie en maatpakketten daar waar gevraagd.

Heb met meerdere SEO partijen gewerkt, maar de resultaten via E-conomy zijn blijvend!

Top posities behaald in ‘Event fotografie’ en relevante Engelse varianten!

Remy de K.Eigenaar remydeklein.com
Zoekmachine optimalisatie SEO Scan 4.11/5 (82.22%) 9 votes
E-conomy 2018