Java programmeur nodig?

Flexibel
Scherpe tarieven
Marketing
Snel

Waarom zou ik kiezen voor Java, en niet een andere taal?

Java is echt overal. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, het is werkelijk overal. Java is een programmeertaal en is gebaseerd op C++, maar werkt simpeler als C++. Het werd ontwikkeld in de jaren negentig en moet door de gebruiker zelf gedownload worden waardoor je altijd beschikt over de juiste versie. Java kan gebruikt worden om hele applicaties te creëren en te verspreiden. Java kan ook voor kleinere taken worden gebruikt als het maken, vaak ook bouwen genoemd, van kleinere applicaties modules of applet wat slechts een onderdeel van een webpagina is. Een applet is een kleine applicatie.

Voordelen en eigenschappen:

  • Overdraagbaar naar andere netwerken.
  • Veilig tegen crashes
  • Java is object georiënteerd
  • Java werkt snel.
  • Java en C++

Waarom kiezen voor E-conomy?

E-conomy is al 10 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Java. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Java, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Tevreden klanten

rtl-logo
pluslogo1
infotheek
marijkehelwegenlogo2
Gemeente Leiden

Ben jij Java ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Indien u vragen heeft over Java specialisten of de bouw van een applicatie in Java of direct een voorstel wilt kunt u gebruikt maken van onderstaand formulier of neem contact op 015-7503656 of info@e-conomy.nl

Java programmeur 4.80/5 (96.00%) 10 votes