Laravel programmeur nodig?

Flexibel
Scherpe tarieven
Marketing
Snel

Waarom kiezen voor Laravel, en niet een andere framework/platform?

Laravel is het allernieuwste PHP framework en is zeer veilig, stabiel, gebruiksvriendelijk en bijzonder snel. Laravel zorgt voor snelle software en hoge productiviteit. Dit framework leent zich uitstekend wanneer u op zoek bent naar maatwerk oplossingen voor hoge volume websites.

Voor standaard websites is WordPress het meest geschikt, heb je als bedrijf specifieke wensen en dan met name voor website met veel verkeer/traffic en zware webapplicaties dan is Laravel de oplossing. Deze programmeertaal heeft kort samengevat de volgende geavanceerdere mogelijkheden:

  • Bijzonder geschikt voor grote web applicaties
  • de snelheid is bijzonder hoog, zelfs bij grote/intensieve webapplicaties

Voordelen van Laravel:

  • stabiel platform
  • veilig
  • onderhoudsvriendelijk
  • makkelijk uit te breiden
  • snelheid
  • schaalbaar
  • flexibel

Laravel programmeur nodig?

E-conomy is reeds 10 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Laravel. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Laravel, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Top Laravel specialisten

Redouan

Redouan

Laravel Specialist

Deze Laravel specialist heeft tien jaar ervaring en is een ware pro op het gebied van Laravel. Al vele succesvolle projecten zijn opgeleverd. Niet alleen heel sociaal vaardig, maar ook een prettig persoon om samen mee te werken. Meerdere positieve referenties zijn op te vragen. Kwaliteit gegarandeerd.

Jonas

Jonas

Laravel specialist

Deze Laravel specialist heeft tientallen jaren ervaring en is een ware pro op het gebied van Laravel! Deze kennis en kunde in combinatie met zijn academische achtergrond en zeer communicatief vaardigheid maken hem zeer interessant voor uw volgende Laravel opdracht.

Tevreden klanten

rtl-logo
pluslogo1
infotheek
marijkehelwegenlogo2
Gemeente Leiden

Ben jij Laravel ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Indien u vragen heeft over Laravel specialisten of de bouw van een Laravel website of direct een voorstel wilt kunt u gebruikt maken van onderstaand formulier of neem contact op 015-7503656 of info@e-conomy.nl

Laravel programmeur nodig? 4.73/5 (94.55%) 11 votes