Wordpress ontwikkelaar nodig?

Flexibel
Scherpe tarieven
Marketing
Snel

Waarom zou ik kiezen voor WordPress, en niet een andere framework?

WordPress is software voor weblogs. Met een chique woord is WordPress een content management systeem (CMS), dit systeem zorgt er voor dat je geen hoogstaande programmeur hoeft te zijn om je website te beheren. Het laat je gemakkelijk blogs plaatsen en door middel van ontzettend veel plug-ins kan zowel het uiterlijk als de achterkant beheert worden. WordPress is gebouwd op een fundering van PHP, een programmeertaal. De inhoud van de website gaat naar een MySQL-database, een zeer populair systeem waarbij gegevens automatisch en overzichtelijk worden opgeslagen.

WordPress kent een hoop verschillende functies die stuk voor stuk erg interessant kunnen zijn voor uw website. WordPress zelf kan meer worden gezien als een fundering voor jouw website. Zo kan je gemakkelijk doorbouwen en blijven verbeteren. Wat WordPress erg populair maakt tegenover zijn concurrenten is dat er een enorm aanbod aan plug-ins beschikbaar is. Je kan bijna 40.000 verschillende programmatjes downloaden en installeren voor jouw website. Van een programmatje wat automatisch reacties scant op spam tot eentje die je helpt met bepaalde (basic) SEO instellingen. Daarnaast kent WordPress een ontzettend hoog gebruiksgemak. Je plaatst blogs en nieuwe pagina’s binnen enkele klikken op jouw website.

Voordelen van WordPress:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Oneindig veel functies
  • Doorlopende updates
  • Werkt op alle apparaten
  • (basic) SEO vriendelijk.
  • Lage kosten
  • Open source

Waarom kiezen voor E-conomy?

Al meer dan 10 jaar werkt E-conomy met goed getrainde professionals die jouw website naar een hoger niveau kunnen brengen. De programmeurs zijn grote namen binnen de branche die ervaring hebben met meerdere programmeertalen. Naast hun diepgaande kennis van programmeren worden deze IT-specialisten ook geselecteerd op hun vermogen tot communicatie, dit feit geeft als voordeel dat ze altijd naar uw wensen en behoeften zullen luisteren en dit door vertalen naar uw website. Verder staat veiligheid hoog in het vaandel en zorgt de programmeur dat uw waardevolle gegevens onbereikbaar zijn voor cyber criminelen. Naast het technische aspect heeft E-conomy ook een uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en marketing wat er voor zorgt dat uw website op de juiste woorden wordt gevonden in Google. Voor een snelle, veilige en vooral ook sterke online oplossing kiest u voor E-conomy.

Top ontwikkelaar

Wim

Wim

Wordpress ontwikkelaar

Deze WordPress specialist heeft tien jaar ervaring en is een ware pro op het gebied van WordPress. Hij gaat verder dan een eenvoudige website, hij customized de hele website en eventuele plugins indien nodig.

Tevreden klanten

rtl-logo
pluslogo1
infotheek
marijkehelwegenlogo2
Gemeente Leiden

Ben jij WordPress ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Indien u vragen heeft over WordPress ontwikkelaars of de bouw van een WordPress website of direct een voorstel wilt kunt u gebruikt maken van onderstaand formulier of neem contact op 015-7503656 of info@e-conomy.nl

WordPress ontwikkelaar nodig? 4.83/5 (96.67%) 12 votes