AngularJS programmeur nodig?

Met AngularJS is het web opnieuw uitgevonden. Onze AngularJS programmeurs maken dynamische en stabiele websites. Op basis van uw wensen kunnen vrijwel alle ideeën worden gebouwd.

Wat zijn de voordelen van AngularJS?

  • Minimale laadtijd en belasting
  • Alleen de nodige zaken worden ingeladen waardoor het systeem snel reageert
  • Brede toepassing: voor kleine of grote projecten

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van 2 weken of 2 jaar. Alles is mogelijk bij E-conomy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

AngularJS

Onze professionals hebben minimaal 4 jaar ervaring in hun vakgebied. Ze luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit naar de website. Kenmerkend voor een website die geprogrammeerd is in AngularJS  is dat ze snel inladen en minimale druk op de infrastructuur geven doordat alleen de nodige delen worden ingeladen in plaats van de hele webpagina. Met AngularJS creëren onze programmeurs een website met minimale laadtijd en belasting. Hierdoor is de website erg snel. Verder is AngularJS geschikt voor zowel grote als kleine projecten.

 

 

Waarom is E-conomy de beste keuze?

E-conomy is al 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder AngularJS. Of het nu gaat om het developen, programmeren of designen, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze programmeurs

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

Jonas
Joomla specialist

7 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/0

Faceland

  • Organisch verkeer 133.198
  • Nieuwe gebruikers 66.584
  • Toegenomen interesse 32 %
  • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

  • Omzet + %
  • Bereik toename + %
  • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"E-conomy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"E-conomy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
"E-conomy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. E-conomy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen over AngularJS ?

Heeft u een vraag heeft over AngularJS specialisten, de bouw van een app in AngularJS of een voorstel? Neem contact met ons op!

 

AngularJS ontwikkelaar?

Ben jij een angularJS programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!