Blockchain ontwikkelaar nodig?

Het idee is dat het betalen via de blockchain een stuk veiliger en minder corrupt is in vergelijking met het huidige systeem. Persoonlijke gegevens kunnen niet misbruikt worden door derde partijen omdat de betaling anoniem gedaan kan worden. De blockchain kan u uiteindelijk veel werk en geld besparen en uw bedrijf kan gemakkelijker grip houden op alle uitgaven. Dit nieuwe systeem is ontzettend handig voor webwinkels, omdat transacties gemakkelijk geprogrammeerd kunnen worden. Blockchain zorgt ervoor dat een betaling pas wordt verwerkt op het moment dat het pakket verzonden is. Tegelijkertijd wordt een pakket ook pas afgeleverd als de betaling is uitgevoerd.

Voordelen Blockchain

 • Veilig
 • Persoonlijke gegevens kunnen niet misbruikt worden
 • U houdt grip op uw uitgaven
 • Geen derde partij
 • Geschikt voor internationale webshops

Flexibel

Bij E-conomy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor blockchain?

Op het eerste gezicht lijkt er weinig mis te zijn met het huidige monetaire stelsel. Er zijn echter een aantal aspecten die sterk verbeterd worden met de komst van bitcoins en de blockchain. Een internationale geldoverdracht duurt namelijk erg lang. Bovendien worden er hoge tarieven gerekend voor deze transacties. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Vooral voor internationaal georiënteerde bedrijven kost het veel tijd om continue transacties naar het buitenland te verrichten. Met blockchain maakt u gemakkelijk bitcoins over van het ene land naar het andere land. Bitcoin kent geen landsgrenzen. Een groot voordeel van blockchain is ook dat u niet meer te maken heeft met een tussenpartij. Dit maakt directe interacties met de klant mogelijk.

E-conomy

Wilt u het blockchain systeem implementeren in uw website? Onze IT professionals hebben ervaring op het gebied van blockchain programmeren. Bij E-conomy gaan we vakkundig te werk en luisteren we goed naar uw wensen. Vervolgens passen wij het design van uw website hier op aan.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Dit zijn onze blockchain specialisten

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

Jonas
Joomla specialist

7 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/0

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft E-conomy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Nieuwe huisstijl 1
 • Nieuw logo 1
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/0

Faceland

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. E-conomy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

3/0

RAI – METSTRADE

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. E-conomy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
"In een relatieve korte periode is er door E-conomy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van E-conomy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

"E-conomy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. E-conomy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
"Voor Carrièrepoort heeft E-conomy zeer goede organische resultaten behaald (SEO), met verdubbeling van het aantal leads tot gevolg. In een zeer competitieve markt is er een nummer 2 positie bereikt op bv. het woord outplacement en nog vele andere concurrerende zoekwoorden. E-conomy heeft op slimme wijze deze resultaten behaald, helder gerapporteerd en gemonitored. Daarnaast hebben zij advies en ondersteuning gegeven over de opzet van onze website www.carrierepoort.nl op basis van conversie en on site SEO. Ook hebben ze een pva gemaakt en grotendeels uitgevoerd voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords en Bing. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrièrepoort

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen?

Wilt u een veilige en transparante website? Dan is blockchain een goede keuze voor u! Wanneer u de vernieuwende blockchain techniek toepast op uw website zal u meteen een grote voorsprong op uw concurrenten hebben. Heeft u nog vragen over blockchain of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 015-7503656, stuur een e-mail naar info@e-conomy.nl of vul het onderstaande formulier in:

Ontwikkelaars gezocht

Ben jij een blockchain programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Blockchain ontwikkelaar nodig?
Beoordeel de informatie van deze pagina