C# programmeur nodig?

C# is een van de grootste programmeertalen binnen het .Net framework. Je kan met C# applicaties bouwen voor een breed reeks aan toepassingen. Dit kan je doen voor zowel kleinschalig, industrieel en voor meerdere platforms.

Voordelen van C#

 • Een van de twee grootste programmeertalen binnen het .Net framework
 • Populaire programmeertaal
 • Gebruiksvriendelijk
 • C# werkt snel en efficiënt

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij E-conomy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom is C# een goede optie?

Ten eerste biedt  C# veel voordelen biedt bij het ontwikkelen van desktop applicaties. Alles wordt omgezet naar een standaard taal. Daarnaast is C# geschikt voor het maken van Apps (voor o.a. Windows, iOS en Android). Apps zijn tegenwoordig erg belangrijk voor een bedrijf omdat klanten steeds meer zoek via de mobiele telefoon. Bovendien is C# geschikt voor het maken van webapplicaties en (Web)services.

E-conomy helpt u graag verder

E-conomy is reeds 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder C#. Of het nu gaat om het developen, programmeren of designen van C#, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren iedere klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Maak kennis met onze C# programmeurs!

Redouan
Magento specialist

10 jaar ervaring en een ware pro op het gebied van Magento.

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

1/0

Faceland

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

 • Omzet + %
 • Bereik toename + %
 • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"E-conomy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. E-conomy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins
"E-conomy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"E-conomy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen?

Als u vragen heeft over C#, een van onze specialisten of een van onze andere diensten kunt u het onderstaand formulier invullen. Bovendien kunt u telefonisch contact opnemen via 015-7503656.

Ontwikkelaars gezocht

Ben jij een C#  programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!