Java programmeur nodig?

Java is echt overal. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, het is werkelijk overal. Java is een programmeertaal en is gebaseerd op C++, maar werkt simpeler als C++.

Voordelen en eigenschappen programmeertaal java

 • Overdraagbaar naar andere netwerken
 • Veilig tegen crashes
 • Java is object georiënteerd
 • Java werkt snel
 • Java en C++

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

U wilt een ontwikkelaar, per direct of over een maand. Voor een periode van 2 weken of 2 jaar. Van een laag uurtarief tot een senior met veel ervaring. Alles is mogelijk en er is volledige flexibiliteit.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel om niet alleen een website of applicatie te laten ontwikkelen, maar deze ook snel te kunnen commercialiseren.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Java van nul tot nu

Java werd ontwikkeld in de jaren negentig en moet door de gebruiker zelf gedownload worden waardoor je altijd beschikt over de juiste versie. Java kan gebruikt worden om hele applicaties te creëren en te verspreiden. Java kan ook voor kleinere taken worden gebruikt als het maken, vaak ook bouwen genoemd, van kleinere applicaties modules of applet wat slechts een onderdeel van een webpagina is. Een applet is een kleine applicatie.

Waarom kiezen voor E-conomy

E-conomy is al 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Java. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Java, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Een greep uit onze specialisten

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

Jonas
Joomla specialist

7 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/0

Flex IT Rent

Flex IT Rent maakt deel uit van Infotheek en is het grootste ICT verhuurbedrijf van de Benelux. De specialisten van Flex IT Rent hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben verschillende klanten in het binnen- en buitenland. De doelstelling was om internationaal te groeien. Om dit te realiseren heeft E-conomy voor 8 landen de website ontwikkeld (NL, BE, DE, FR, SP, IT, ZW, UK), strategisch advies gegeven en verschillende online marketing technieken toegepast.

 • Internationaal bereik in 8 landen
 • Nieuwe huisstijl 1
 • Nieuw logo 1
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

2/0

RAI – METSTRADE

De METSTRADE in Amsterdam RAI is 's werelds grootste vakbeurs voor de pleziervaart. Tijdens de B2B beurs worden productlanceringen gepresenteerd door exposanten uit meer dan 40 landen. E-conomy heeft door middel van Facebook en LinkedIn het bereik van METSTRADE vergroot en meer bezoekersregistraties gerealiseerd.

 • Toename bereik social +300 %
 • Behaalde registraties t.o.v. de doelstelling +120 %
"In een relatieve korte periode is er door E-conomy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak. Door de toewijding en deskundigheid van E-conomy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn."

Nick Kerschgens Online Marketeer RAI

3/0

Faceland

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniek keten voor injectables en chirurgie opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. E-conomy heeft geholpen om meer bereik te genereren en om de omzet te verhogen door middel van een effectieve online marketing strategie.

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

"E-conomy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"E-conomy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. E-conomy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Stuur een vraag

Heeft u vragen over Java specialisten, de bouw van een applicatie in Java of wilt u een voorstel?

Java ontwikkelaar?

Ben jij Java ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? Sluit je dan nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!
Java programmeur nodig?
5 (100%) 1 vote