Laravel programmeur nodig?

Laravel is het allernieuwste PHP framework en is zeer veilig, stabiel, gebruiksvriendelijk en bijzonder snel. Laravel zorgt voor snelle software en hoge productiviteit. Dit framework leent zich uitstekend wanneer u op zoek bent naar maatwerk oplossingen voor hoge volume websites.

Wat zijn de voordelen van Laravel?

 • Stabiel platform
 • Veilig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Makkelijk uit te breiden
 • Snel
 • Schaalbaar
 • Flexibel

Flexibel

Bij E-conomy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom is Laravel een goede keuze?

Voor standaard websites is WordPress het meest geschikt. Heeft u echter een website met veel verkeer/traffic en zware webapplicaties? Dan ia Laravel de beste oplossing. Deze programmeertaal heeft kort samengevat de volgende geavanceerdere mogelijkheden:

 • Bijzonder geschikt voor grote web applicaties
 • de snelheid is bijzonder hoog, zelfs bij grote/intensieve webapplicaties

Laravel programmeur inzetten

E-conomy is reeds 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Laravel. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Laravel, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Ontmoet ons team

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

1/0

Faceland

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

 • Omzet + %
 • Bereik toename + %
 • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"E-conomy heeft op kundige wijze deze resultaten behaald en helder gerapporteerd. Daarnaast hebben zij advies gegeven over de opzet van de website op basis van conversie en on site SEO. Eveneens is er een opzet gedaan voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrierepoort.nl
"E-conomy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"E-conomy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Wij staan voor u klaar!

Indien u vragen heeft over Laravel specialisten of de bouw van een Laravel website, beantwoorden wij uw vragen graag! U kunt het onderstaande contact formulier invullen.

Laravel ontwikkelaars opgelet

Ben jij een Laravel programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!