Magento programmeur nodig?

Wanneer u een webshop heeft, is Magento één van de populairste systemen om mee te werken. Magento is verreweg het meest compleet als het gaat om voorraadbeheer en facturatie. Net als Joomla, is Magento open source en zit hier een zeer grote community achter, meer dan 100.000 leden. Hierdoor is dan ook de continuïteit van dit platform gewaarborgd en wordt de software voortdurend geoptimaliseerd.

Wat zijn de voordelen van Magento?

 • Gebruiksvriendelijk
 • Makkelijk te onderhouden
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Gratis beschikbaar, geen licentiekosten
 • Open source
 • Continue updates van de software
 • Veilig

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van 2 weken of 2 jaar. Alles is mogelijk bij E-conomy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor Magento?

Voor standaard websites is WordPress het meest geschikt. Heb je als bedrijf echter specifiekere wensen? Dan is een platform met geavanceerde mogelijkheden zoals Magento aan te raden. Magento heeft bijvoorbeeld diverse e-commerce mogelijkheden en voordelen, maakt een koppeling mogelijk met o.a. betalingssystemen, heeft geavanceerde facturatie mogelijkheden en is zeer geschikt voor voorraadbeheer.

Kies voor E-conomy

E-conomy is al 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder Magento. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van Magento onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze top Magento specialisten

Redouan
Magento specialist

10 jaar ervaring en een ware pro op het gebied van Magento.

Jonas
Joomla specialist

7 jaar ervaring. Passie voor programmeren.

1/0

Faceland

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

 • Omzet + %
 • Bereik toename + %
 • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. E-conomy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
"E-conomy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"E-conomy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. E-conomy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Meer weten?

Indien u vragen heeft over Magento specialisten of de bouw van een Magento website kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen: 015-7503656

Ben jij Magento ontwikkelaar?

Ben je Magento specialist en ben je op zoek naar leuke opdrachten? Schrijf je dan bij ons in!

Schrijf je nu in!