NodeJS programmeur nodig?

Onze NodeJS programmeurs kunnen ontzettend snelle en lichtgewichte applicaties voor u ontwikkelen. Of het nu gaat om een portfolio website of een compleet systeem met honderden berekeningen en veel data verwerking: onze NodeJS programmeurs maken van u idee en technisch hoogstandje.

Voordelen NodeJS

  • Supersnelle websites
  • Lichtgewicht
  • Zeer complexe websites mogelijk

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Of u nu een ontwikkelaar per direct of over een maand in wilt schakelen en voor een periode van 2 weken of 2 jaar. Alles is mogelijk bij E-conomy. Wij zijn ontzettend flexibel.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Wilt u liever een laag uurtarief, dan hebben wij ook daar een geschikte kandidaat voor. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren op korte termijn een aantal profielen met geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

De beste keuze

NodeJS is de beste keuze voor u wanneer u een hele snelle en lichtgewichte applicatie wilt ontwikkelen. Onze NodeJS programmeurs maken ontzettend snelle en complexe websites. Zowel een portfolio website als een compleet systeem met veel data verwerking kunnen geprogrammeerd worden met dit systeem. Onze programmeurs vertalen uw wensen naar een overzichtelijke en kwalitatieve hoogstaande website.

 

 

E-conomy

E-conomy is al 15 jaar de specialist op het gebied van diverse programmeertalen, waaronder NodeJS. Of het nu gaat om het developen, programmeren, designen van NodeJS, onze programmeurs zijn zeer ervaren, gedreven en klaren elke klus. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars getraind in communicatie, zodat ze goed naar u/de klant luisteren en dit vertalen naar de website.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

NodeJS Specialisten

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

1/0

Faceland

  • Organisch verkeer 133.198
  • Nieuwe gebruikers 66.584
  • Toegenomen interesse 32 %
  • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

  • Omzet + %
  • Bereik toename + %
  • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede IT specialist nodig. E-conomy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feetstwinkel.nl
"E-conomy heeft de website vanzwitserland.nl ontwikkeld en voorzien van een nieuw design. Daarnaast zijn er SEO en SEA werkzaamheden uitgevoerd voor zowel VanZwitserland als Luvion met goede resultaten. Een nr. 1 positie op achteruitrijcamera als 1 van de resultaten."
Steven
Marketing Luvion, vanzwitserland.nl en achteruitrijcamerawinkel.nl
"Voor Carrièrepoort heeft E-conomy zeer goede organische resultaten behaald (SEO), met verdubbeling van het aantal leads tot gevolg. In een zeer competitieve markt is er een nummer 2 positie bereikt op bv. het woord outplacement en nog vele andere concurrerende zoekwoorden. E-conomy heeft op slimme wijze deze resultaten behaald, helder gerapporteerd en gemonitored. Daarnaast hebben zij advies en ondersteuning gegeven over de opzet van onze website www.carrierepoort.nl op basis van conversie en on site SEO. Ook hebben ze een pva gemaakt en grotendeels uitgevoerd voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords en Bing. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrièrepoort

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag heeft over NodeJS specialisten, de bouw van een app in NodeJS of een voorstel? Neem contact met ons op!

 

NodeJS ontwikkelaar?

Ben jij een NodeJS programmeur en wil jij leuke opdrachten? Sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!

Schrijf je nu in!