VueJS programmeur nodig?

Onze VueJS programmeurs maken in een handomdraai adembenemende applicaties die klaar zijn voor de toekomst: alleen de nodige websitedelen worden ingeladen en het laadwerk vind op de achtergrond plaats.

Voordelen VueJS

 • Zeer lage pagina laadtijd
 • Onderdelen inladen in plaats van hele pagina's
 • Hoge ontwikkel snelheid, dus minder bouwuren
 • Minder zware applicatie, meer bezoekers mogelijk

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij E-conomy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Business service, economy prijzen.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor VueJS?

Doordat de ontwikkelsnelheid hoog ligt, kunnen onze programmeurs veel aandacht geven voor afwerking, ontwerpdetails, effecten en algehele perfectie. De VueJS omgeving vraagt daarnaast minder van uw technische infrastructuur waardoor u meer bezoekers tegelijkertijd kunt bedienen.

 

 

E-conomy

Al 15  jaar werkt E-conomy met goed getrainde professionals die jouw website naar een hoger niveau kunnen brengen. De programmeurs zijn grote namen binnen de branche die ervaring hebben met meerdere programmeertalen. Naast hun diepgaande kennis van programmeren worden deze IT-specialisten ook geselecteerd op hun vermogen tot communicatie, dit feit geeft als voordeel dat ze altijd naar uw wensen en behoeften zullen luisteren en dit door vertalen naar uw website. Verder staat veiligheid hoog in het vaandel en zorgt de programmeur dat uw waardevolle gegevens onbereikbaar zijn voor cyber criminelen. Naast het technische aspect heeft E-conomy ook een uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en marketing wat er voor zorgt dat uw website op de juiste woorden wordt gevonden in Google. Voor een snelle, veilige en vooral ook sterke online oplossing kiest u voor E-conomy.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Onze VueJS specialisten

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

1/0

Faceland

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

 • Omzet + %
 • Bereik toename + %
 • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"E-conomy heeft op kundige wijze deze resultaten behaald en helder gerapporteerd. Daarnaast hebben zij advies gegeven over de opzet van de website op basis van conversie en on site SEO. Eveneens is er een opzet gedaan voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken."
Johan Eekma
Directeur Carrierepoort.nl
“Voor de doorontwikkeling van Feestwinkel.nl hadden we op korte termijn een goede Magento specialist nodig. E-conomy bracht ons in contact met een programmeur die de vaardigheden en flexibiliteit had die wij wensten.”
Mark Murkes
Online Marketeer Feestwinkel.nl
"E-conomy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.Resultaat: Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site."
Sander Wijsman
CEO Wijsman handel en advies

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over VueJS of over een van de programmeurs? Vul dan het onderstaande formulier in! Wij helpen u graag verder.

Schrijf je nu in!

Ben jij WordPress ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!