Wordpress ontwikkelaar nodig?

WordPress is software voor weblogs. Met een chique woord is WordPress een content management systeem (CMS), dit systeem zorgt er voor dat je geen hoogstaande programmeur hoeft te zijn om je website te beheren. Het laat je gemakkelijk blogs plaatsen en door middel van ontzettend veel plug-ins kan zowel het uiterlijk als de achterkant beheert worden. WordPress is gebouwd op een fundering van PHP, een programmeertaal. De inhoud van de website gaat naar een MySQL-database, een zeer populair systeem waarbij gegevens automatisch en overzichtelijk worden opgeslagen.

Wat zijn de voordelen van Wordpress?

 • Gebruiksvriendelijk
 • Oneindig veel functies
 • Doorlopende updates
 • Werkt op alle apparaten
 • SEO vriendelijk
 • Lage kosten
 • Open source

Klantbeoordeling 9.0/10

Flexibel

Bij E-conomy zijn we erg flexibel. Of u nu een per direct of over een maand op zoek bent naar een programmeur, wij staan voor u klaar! Alles is mogelijk.

Online marketing

E-conomy IT professionals is nauw verbonden met E-conomy online marketing. Dit is een groot voordeel! Zo kunt u uw website laten ontwikkelen en deze tegelijkertijd commercialiseren. Spreek altijd de juiste doelgroep aan.

Scherpe tarieven

Wij werken met de meest gunstige tarieven. Zo zorgen we ervoor dat uw doelen behaald worden terwijl u binnen uw budget blijft. Uw budget bepaalt onze oplossing.

Snel

Wij leveren ook op korte termijn geschikte kandidaten aan. Omdat wij veel ontwikkelaars in huis en aangesloten hebben kunnen wij altijd snel schakelen.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress kent een hoop verschillende functies die stuk voor stuk erg interessant kunnen zijn voor uw website. WordPress zelf kan meer worden gezien als een fundering voor jouw website. Zo kan je gemakkelijk verder bouwen en blijven verbeteren. Wat WordPress erg populair maakt tegenover de concurrenten is dat er een enorm aanbod aan plug-ins beschikbaar is. Je kan bijna 40.000 verschillende programma’s downloaden en installeren voor jouw website. Van een programma wat automatisch reacties scant op spam tot eentje die je helpt met bepaalde (basic) SEO instellingen. Daarnaast kent WordPress een ontzettend hoog gebruiksgemak. Je plaatst blogs en nieuwe pagina’s binnen enkele klikken op jouw website.

E-conomy

Al 15  jaar werkt E-conomy met goed getrainde professionals die jouw website naar een hoger niveau kunnen brengen. De programmeurs zijn grote namen binnen de branche die ervaring hebben met meerdere programmeertalen. Naast hun diepgaande kennis van programmeren worden deze IT-specialisten ook geselecteerd op hun vermogen tot communicatie, dit feit geeft als voordeel dat ze altijd naar uw wensen en behoeften zullen luisteren en dit door vertalen naar uw website. Verder staat veiligheid hoog in het vaandel en zorgt de programmeur dat uw waardevolle gegevens onbereikbaar zijn voor cyber criminelen. Naast het technische aspect heeft E-conomy ook een uitgebreide kennis van zoekmachine optimalisatie en marketing wat er voor zorgt dat uw website op de juiste woorden wordt gevonden in Google. Voor een snelle, veilige en vooral ook sterke online oplossing kiest u voor E-conomy.

Onze certificeringen

Wij hebben 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in meerdere certificeringen en accreditaties. Zie hieronder een overzicht.

Top Wordpress ontwikkelaars

Mark
Wordpress specialist

10 jaar ervaring.

Redouan
Magento specialist

10 jaar ervaring en een ware pro op het gebied van Magento.

1/0

Faceland

 • Organisch verkeer 133.198
 • Nieuwe gebruikers 66.584
 • Toegenomen interesse 32 %
 • Meer verkopen 1.937 %
"In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. ."

Hung Hoang Online marketeer, Faceland

2/0

Flex IT Rent

 • Omzet + %
 • Bereik toename + %
 • Transacties + %
"Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!"

Shalina Ramdhiansing Marketeer Flex IT Rent

"E-conomy doet voor voegxpert de webdesign en marketing naar volle tevredenheid. Ze hebben verstand van zaken denken met je mee en reageren adequaat op vragen."
Roy Croes
Eigenaar
"Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met E-conomy voor de positionering van de website www.cbbs.nl. Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar. Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden. Inclusief een aantal nummer 1 posities. Het kan dus wél!"
Ton van den Berge
Directeur
"E-conomy heeft voor Greenleaves het nieuwe design van de website met succes geïmplementeerd. Zij hebben meegedacht over een oplossing hoe de transitie naar een nieuw uiterlijk te maken zonder alles om te hoeven gooien. E-conomy heeft een jaar lang mogen bijdragen aan de verbetering en optimalisatie van de website van Greenleaves en bijbehorende systemen."
Dick den Hartog
Greenleaves Vitamins

Voor wie werken we

Hieronder een greep van de klanten waar wij in de afgelopen jaren succesvol mee samen hebben gewerkt.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over WordPress of over een van de programmeurs? Vul dan het onderstaande formulier in! Wij helpen u graag verder.

Schrijf je nu in!

Ben jij WordPress ontwikkelaar en wil jij leuke opdrachten? sluit je nu bij ons aan en schrijf je in!