Stagiair meeloopstage online marketing in Delft

Heb jij het in je om een aantal populaire websites nog beter op de kaart te zetten in Nederland zoals qholiday.nl en vakantiespanje.nl? Of helpen aan nog meer internationaal bereik voor radioguide.fm. En wil jij je commerciële skills inzetten bij een jong, snelgroeiend en innovatief internetbedrijf met meerdere unieke en succesvolle internetconcepten? Grijp dan nu je kans en kom ons marketing team versterken! Wij zijn een gerenomeerd online marketing bedrijven met meerdere eigen initatieven. We werken van kleine klanten tot multinationals.

Functieomschrijving:
Wij zijn per februari 2016 op zoek naar een HBO of WO student met een passie voor internetmarketing. Een student die een neusje heeft voor nieuwe ontwikkelingen op internet en zijn redactionele talent wil inzetten om het bereik van onze huidige sites te vergroten.

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving of wil je graag praktijkervaring opdoen met online marketing en als redacteur? Voor jouw werkzaamheden moet je denken aan het schrijven van SEO teksten, artikelen, persberichten en het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast ben je bezig met het analyseren van de concurrentie. Je wordt medeverantwoordelijk voor onze marketingactiviteiten van internet concepten als een wereldwijde online internetradioportal, vakantievergelijking en lastminute sites. Daarnaast help je actief met de portfolio ontwikkeling van een online marketing onderneming. Bovenal zul je erg veel kennis opdoen van online marketing, waarbij je meegaat in de laatste trends en ontwikkelingen. Ervaring is niet noodzakelijk binnen de online marketing. Overigens is kennis van online marketing niet per se nodig, iedereen kan hier stage lopen en veel kennis opdoen.

Je zal bij ons verantwoordelijk worden voor de volgende werkzaamheden:

• het schrijven en publiceren van leuke en relevante content zoals SEO pagina’s, artikelen en persberichten
• het meedenken op stategisch niveau om de concepten te verbeteren.
• het constant in de gaten houden en analyseren van de concurrentie
• het optimaliseren van onze sites ten behoeve van zoekmachine marketing
• het toevoegen van nieuwe landen, bijhouden van bestaande streams en beantwoorden van mail voor de online radio portal
• Het analyseren en verwerken van onderzoeksresultaten

Je bent onderdeel van een kleine organisatie waar je snel jouw stempel kunt drukken

Als ideale kandidaat:

• Ben je commercieel en heb je affiniteit met internet (niet noodzakelijk wel een pre)
• heb je affiniteit met online marketing, zoekmachine optimalisatie, etc.
heb passie voor schrijven (niet noodzakelijk wel een pre)
• ben je ondernemend en proactief (niet noodzakelijk wel een pre)
Ben je enthousiast mee te werken en na te denken over nieuwe internetconcepten (niet noodzakelijk wel een pre)

Kortom: wil jij je talent en marketingkennis op het web inzetten voor populaire websites? Herken jij jezelf in de omschrijving en zie je jezelf zo aan de slag gaan? Grijp dan deze kans aan en laat ons weten waarom jij die online marketing topper bent die deze uitdaging aan kan!

Herken je jezelf niet helemaal in de ideale kandidaat, maar vind je het wel interessant en wil je graag meer leren over online marketing? Ook dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Kennis en ervaring is geen must namelijk, iedereen kan hier stage lopen en heel veel leren.

Interesse in bovenstaande vacature?

Stuur je CV èn motivatiebrief naar info@e-conomy.nl.
NB. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stagiair meeloopstage online marketing in Delft 3.67/5 (73.33%) 3 votes