Nick Kerschgens

In een relatieve korte periode is er door E-conomy een succesvolle AdWords en Social campagne opgezet voor één van onze (niche) evenementen. Direct was er sprake van een heldere, professionele en duidelijke aanpak.  Door de toewijding en deskundigheid van E-conomy zijn de afgesproken targets behaald, iets waar wij zeer tevreden over zijn.

Nick KerschgensOnline Marketeer RAI
Shalina Ramdhiansing

Door het opzetten van Adwords voor onze vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij nu goed vindbaar in 8 landen. Precies daar waar wij willen!

Shalina RamdhiansingMarketeer Infotheek
Marijke Helwegen

E-conomy heeft zorg gedragen voor een betere vindbaarheid van mij bij het bedrijfsleven. Door E-conomy heb ik veel aanvragen en boekingen om een opening te doen of om een presentatie of een speech te houden. Je wordt duidelijk voorgelicht en alle afspraken worden nagekomen. Ik ben heel blij dat ik gebruik heb gemaakt van dit kundige bedrijf en ik ben in alle opzichten uitermate tevreden.

Marijke HelwegenBekende Nederlander
Hung Hoang

In een kort tijdsbestek hebben wij door een uitstekende vindbaarheid in Google gerealiseerd door  E-conomy 500% meer bezoek en zijn de agenda’s voller dan ooit. 

Belangrijkste resultaten

  • Botox – top 3 positie (246.000 zoekopdrachten)
  • Botox behandeling – top 2 positie
  • 60 andere nummer 1 posities
  • 800% meer organisch verkeer
Hung HoangOnline Marketeer Faceland.nl en Injectableklinieken.nl
Ton van den Berge

Vorig jaar is CBBS in zee gegaan met E-conomy voor de positionering van de website www.cbbs.nl.  Met name bij de meest logische zoekwoorden als salarisadministratie en HRM was onze site nauwelijks vindbaar.  Inmiddels worden we op bijna alle relevante woorden goed gevonden.  Inclusief een aantal nummer 1 posities.  Het kan dus wél!

Ton van den BergeDirecteur
Tom

Na een uitgebreide en professionele voorlichting hebben wij de complete marketing in handen van E-conomy gegeven. Hierdoor kunnen wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. E-conomy regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA en Admarkt, waardoor het beschikbare budget precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 40% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met E-conomy.

TomEigenaar Fuxtec
Alexander Latour

Cheapcargo.com, dé vergelijkingswebsite voor bedrijven voor het versturen van pakketten heeft een sterke partner aan E-conomy als SEO partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in top 3 resultaten bij verschillende keywords met zeer hoge concurrentie.

Belangrijkste resultaten

  • Pakket versturen – top 6 positie (14.800 zoekopdrachten)
  • Pakket versturen buitenland – top 3 positie
  • Pakket verzenden - top 6 positie 14.400 zoekopdrachten)
Alexander LatourOnline marketing specialist Cheapcargo.com
Remy de K.

Goede, betrouwbare service. Heldere communicatie en maatpakketten daar waar gevraagd.

Heb met meerdere SEO partijen gewerkt, maar de resultaten via E-conomy zijn blijvend!

Top posities behaald in ‘Event fotografie’ en relevante Engelse varianten!

Remy de K.Eigenaar remydeklein.com
Dolf Kars

Professioneel en kundig opgezette AdWords campagne met alle toeters en bellen

Dolf KarsCEO RTL videostrip
Remco Treuren

Met een gedegen aanpak en creatieve inslag heeft E-conomy ervoor gezorgd dat wij in een kort tijdsbestek op de eerste pagina zichtbaar zijn geworden.

Belangrijkste resultaten

  • Webinar – top 5 positie
  • Webinars – top 3 positie
  • Live webinar – nr. 1 positie
Remco TreurenEigenaar Qwebinar.nl
Sander Wijsman

E-conomy heeft onze verouderde website omgezet naar een strak en fris design geschikt voor alle devices.
Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.

Resultaat
Een strakke, moderne en frisse website heeft de plaats ingenomen van onze verouderde site.

Sander WijsmanCEO Wijsman handel en advies
Jan Spoelstra

Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken, voor het verhogen van onze google ranking. Bij Jasper was er direct een goede klik te vinden en zijn prijzen waren ook acceptabel. Ze werken hard door en dat is ook te merken aan onze stijgingen. Gesprekken met Jasper zijn altijd aangenaam. Kortom E-conomy is een geweldig bedrijf, om hoger in google te komen.

Resultaten
• Bewakingscamera – Top 3 positie (zoekvolume 4.400)
• Beveiligingscamera – Top 4 positie (zoekvolume 8.800)

Jan SpoelstraCEO onlinecamerashop.nl
Roy Lenders

Het is wel helder dat E-conomy er echt verstand van heeft. Ik heb al veel SEO werk uitbesteed en daar merk je toch dat veel mensen er niet zo diep in zitten. Dus goede beslissing geweest om met E-conomy te werken.

Roy LendersEigenaar topvitamins.nl
Haarlemse Akademie

Door de Adwords campagne optimalisatie uitgevoerd door E-conomy ontvangen wij veel meer aanvragen met relatief minder uitgaven.

Een samenvatting van de belangrijkste verbeterpunten:

-Hoogste aantal klikken naar de website ooit
-Hoogste ctr ooit (11,37% vs. 4,20% gemiddeld)
-Laagste CPC (kosten per klik) ooit
-Kosten gemonitord op +/-450 euro per maand
-Meeste conversies ooit per maand
-Laagste kosten per boeking ooit
-Hoogste conversie percentage ooit

Haarlemse AkademieDirectie
Alexander Latour

Sinds 4 maanden regelt E-conomy de SEO voor mijn webshop www.latour-lith.nl. Op verschillende zeer concurrerende keywords heeft E-conomy binnen deze periode gezorgd voor top 3 posities in de organische zoekresultaten van Google. Wij zijn dik tevreden over dit marketing bureau!

Alexander LatourEigenaar Latour Tuinmeubelen
Lars Keupink

Na de aankoop van het domein buitenspeelgoed.nl heb ik mijn domein laten verhuizen, na de verhuizing waren alle posities weg (301 waren goed). Nadat er wel 10 verschillende SEO bedrijven er na gekeken hadden en geen enkel bedrijf hier een oplossing voor kon bieden, kwam E-conomy langs. Na een persoonlijk gesprek gaf Jasper mij echt het gevoel wel veel meer te kunnen dan andere bedrijven. Tijdens dit proces heeft dit bedrijf er streng op toegezien dat alles volgens hun plan liep.
E-conomy heeft er voor gezorgd dat ik binnen 3 maanden weer met het woord buitenspeelgoed in de top 10 stond. Je kunt dus wel stellen dat dit bedrijf een grootschalig kennisniveau van SEO heeft, waardoor dit voor mij een goede stap is richting een jarenlange samenwerking.

Lars KeupinkBuitenspeelgoed.nl
Johan Eekma

Voor Carrièrepoort heeft E-conomy zeer goede organische resultaten behaald (SEO), met verdubbeling van het aantal leads tot gevolg. In een zeer competitieve markt is er een nummer 2 positie bereikt op bv. het woord outplacement en nog vele andere concurrerende zoekwoorden.
E-conomy heeft op slimme wijze deze resultaten behaald, helder gerapporteerd en gemonitored. Daarnaast hebben zij advies en ondersteuning gegeven over de opzet van onze website www.carrierepoort.nl op basis van conversie en on site SEO. Ook hebben ze een pva gemaakt en grotendeels uitgevoerd voor een branding en remarketing campagne in Google Adwords en Bing. Al met al een kundige partij waar wij zeer prettig mee samenwerken.

Johan Eekma Directeur Carrièrepoort
Tevreden klanten & resultaten 3.95/5 (78.92%) 37 votes